Lidya Sardes Thermal Hotel Nisan 2008 tarihinde açılmıştır.Antik Sardes kentine ve Kurşunlu Kaplıcaları'na açılan konumuyla huzurlu ortamı , çam ormanlarıyla çevrili doğal güzellikleri , muhteşem antik Lidya tarihi , zengin termal kaynakları ve misafirlerine evlerindeki konforu yaşatan konsepti ile kişiye özel termal dinlenme merkezidir.
Faustina Spa Merkezinin sakin , dinlendirici , egzotik ortamında bedeninizi ve zihninizi size özel terapilerle canlandırabilirsiniz.
Talat Zurnacı, Greenwalt ve Sardes  salonlarında modern teknik ekipmanların da yardımıyla her türlü konferans, seminer, eğitim ve tanıtım toplantıları gerçekleştirilmektedir.

ULAŞIM;

İzmir ve Manisa'dan Salihli'ye her yarım saatte bir karşılıklı otobüs seferi yapılmaktadır.Ayrıca , İstanbul , Ankara ve Antalya'dan sabah ve akşam saatlerinde , doğrudan ,karşılıklı sefer yapan otobüslerle Salihli'ye ulaşma seçeneği de vardır. Manisa - Denizli Otobüsleri de Salihli'den geçmektedir.Avrupa ülkelerinin pek çoğundan Uluslar arası İzmir Adnan Menderes Hava Limanına direkt uçuşlar mevcuttur.Diğer ülkelerden ise Uluslar arası İstanbul Atatürk Havalimanı Üzerinden İstanbul'a , oradan da iç hat uçuşları ile İzmir'e ya da otobüsle direkt Salihli'ye ulaşılabilir.

Mesafe;

Salihli Şehir Merkezi : 2 km
İzmir'e : 80 km
Hava Limanı : 107 km

GEZİLECEK YERLER;

Adala Köprüsü Piknik Alanı
Su Uçtu Şelalesi Ve Adala Kanyonu 2 KM
Attalos At Çiftliği
Fosil Ayak İzleri
Kula Peri Bacaları (KULADOKYA)
Marmara Gölü Ve Tekelioğlu Köyü
Bozdağ Beldesi
Gölcük Yaylası
Gökeyüp Çömlekçiliği

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKAMIZ

       Lidya Otelcilik ve Tur.İşl.San.ve Tic.A.Ş. olarak sahip olduğumuz Lidya Sardes Termal Otel & Spa marka gereklilikleri ve Kuruluşumuz ek çalışmaları doğrultusunda Sürdürülebilir Turizm ilkelerine uygun faaliyetler gerçekleştirmek temel  ilkemizdir.

Bu doğrultuda :

Bölgemiz ve ülke turizmine  katkı sağlamak  ve sürekli iyileştirmek için çalışmalar  sürdürüyoruz.

Doğal çevreyi kirletmeden, yasalara uygun bertaraf metotlarını kullanıyoruz,  kaynakları en az kullanacak projeler geliştiriyor misafirlerimizi ve çalışanlarımızı bu konuda bilinçlendiriyor ve desteklerini istiyoruz.

Kuruluşumuz  2021 yılında  Haccp sertifikasını alarak , gıda güvenliğine önem vermiş, israfın önlenmesi ve geri dönüşümü için gerekli çalışmalar yapılmaya devam ediyordur.

Kuruluşumuzda Personelimize cinsiyet, din, ırk, dil konularında  ayrımcılık yapılmaz  kadın çalışan sayısının arttırılması desteklenir.

  • Bölge ekonominin büyümesine katkı sağlamak için  iş gücümüzü bölge halkından oluşturmayı tercih ediyoruz.
  • Çocuk işçi kullanımına izin vermiyoruz.

Satın alma politikamız doğrultusunda mümkün olduğunca bölgemiz tedarikçilerinden ürün ve hizmet satın alarak yerel ekonomiyi destekliyor. Ürün/hizmet alımlarında niteliği ve kalitesini değerlendiriyor ve tedarikçi seçiminde adil, dürüst ve tarafsız davranıyoruz.

Marka standartlarımız gereği kaliteli hizmet sunumunu etkin sağlıyoruz.  Misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için, istek, beklenti ve ihtiyaçlarını bize bildirmelerini sağlıyor. Şikayetlerini etkili olarak gideriyoruz.

Binalarımızı ve konseptimizi tasarlarken, özel ihtiyacı olan misafir ve çalışanlarımızın ihtiyaçlarını düşünüyor, herkes için erişilebilir hizmet anlayışını benimsiyoruz bu konuda yeni projeler geliştiriyoruz

 Tarihi, arkeolojik, kültürel ve manevi öneme sahip yerel/bölgesel mülklerin, alanların ve geleneklerin korunmasına ve gelişmesine katkı sağlıyoruz. Bu alanların misafirlerimiz tarafından tanınması ve bilinmesi için özel tanıtımlar ve organizasyonlar oluşturuyoruz.

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında doğayı ağaçlandırıyor

Tüm bu çalışmalarımız ile  Sürdürülebilir kalkınma doğrultusunda, Turizm sektöründe öncü, uzun vadeli değer yaratmayı hedefliyoruz.

Selçuk SAVAŞ
Otel Müdürü